BOER (M/V) ZKT RESPECT

De voorbije maanden stond onze boerenstiel terug sterk onder druk omwille van diverse zaken zoals dierenwelzijn, het glyfosaat-debat, klimaatverandering, … Meestal werden deze thema’s breed uitgesmeerd in de media en werd daarbij dikwijls met dreigende en belerende vinger naar onze land- en tuinbouwers gewezen.

Nochtans werken wij dagelijks keihard, en dit tegen dikwijls een te laag inkomen, maar wel met heel veel respect voor onze dieren, voor onze grond en voor onze omgeving.
Wij zijn de eerste schakel in onze voedselketen, en voedsel is van levensbelang voor een maatschappij. Onze slogan ‘No farmers, no food, no future’ blijft altijd gelden!

Wij vinden dan ook dat het hoog tijd is dat wij, als land- en tuinbouwer, RESPECT krijgen voor hetgeen wij dagelijks realiseren: zorgen dat er ‘eten’ op de tafel komt!

Respect van iedereen. Van de beleidsmakers, van de media, van de distributie, van de consumenten, … kortom van iedereen.
Agribex 2017 is voor het ABS het forum om deze ’Boer (m/v) zkt. RESPECT!’-campagne op gang te schieten. Kom naar onze ABS-stand (nr. 5309 in hal 5) voor een open gesprek over respect voor onze boeren en boerinnen.
Terug